Celosvětové setkání mládeže v Lisabonu se posouvá o rok, uskuteční se tedy v roce 2023. Ohlédnutí za Godzone tour 2019 bude možné shlédnout na televizi Noe. Tým RAFTcampu spustil výzvu Letnice v karanténě. Více informací se dozvíte ve videu Signaly NEWS #7.

zdroj

Celosvětové setkání mládeže v Lisabonu papež František odložil o rok. Uskuteční se tedy v srpnu v roce 2023. Důvodem je současná situace spojená se šířením Covid19, její dopady na pohyb a shromažďování velkého množství lidí. Průběh příprav a aktuální informace o připravovaném Celostvětovém setkání mládeže v Lisabonu můžete sledovat na fb stránce nebo www stránkách

 

Přípravy na Celostátní setkání mládeže, které se má uskutečnit v Hradci Králové v roce 2021, pokračují. Příští týden budou plánované kroky předneseny českým a moravským biskupům na plenárním zasedání. V případě změn ohledně vyvíjející se situace vás budeme včas informovat. Můžete se připojit k modlitbě za vedení Duchem Svatým pro biskupy a za organizaci celého setkání. Aktuální informace o přípravách CSM v Hradci Králové můžete sledovat na fb stránkách, Instagramu nebo na www stránách.

Na obrázku může být: text
zdroj

Poslední dubnový den 30. 4. 2020 ve 20:05 hodin budete na Tv Noe dokument z Godzone tour 2019. Hudební a umělecká tvorba, chvály, divadelní scénky, svědectví, přiblížení Boha mladým lidem moderním způsobem. To vše můžete vidět v tomto pořadu z pohodlí vašich domovů. Určeno především pro mladé. Více informací o projektu Godzone projektu naleznete zde.

Připravte se v kranténě na Letnice s RAFTcampem a ADCM Olomouc. Tak zní výzva organizátorů RAFT campu a centra pro mládež v Olomouci. Aktivita #letnicevkarantene se nese v duchu četby knihy Skutky apoštolů. Každou neděli velikonoční je na facebooku a Instagramu RAFT campu uveřejněný příspěvek, ve kterém některá z osobností organizačního týmu RAFT campu má slovo ohledně pěti přečtených kapitol ze Skutků. Tato aktivita má být motivací a výzvou pro mladé přečíst knihu Skutků apoštolů. Do aktivity lze zapojit celé spolčo. Více informací zjistíte na www stránkách nebo na faceboku RAFTcamp 2020, na který se lze ještě přihlásit. 

Na obrázku může být: night a fire
zdroj