V živém vysílání televize Noe dnes odpoledne vyhlásil komunitní ekumenický portál signály.cz vítěze Signály Awards 2020. Celkově bylo možné hlasovat ve třech kategoriích: Blog roku, Instagram roku a Videokanál roku. Nominováno bylo celkem 28 blogů, 38 video kanálů a 51 instagramových účtů. Hlasování se mohl účastnit kdokoliv v termínu od 1.6.2020 do 19.6.2020. Během hlasování bylo celkem uděleno 4 740 hlasů.

Foto: Martin Boltižiar

Pojďme se podívat na výsledky: 

 

BLOG ROKU

1. Deník farářky

2. Tomáš Halík

3. RollBlog

 

INSTAGRAM ROKU

1. @swetllushprior

2. @vzdysbohem

3. @bile_misto

 

VIDEO KANÁL ROKU

1. Pastoral Brothers 

2. Brno Worship 

3. City House Brno 

 

Výsledky hodnocení odborné poroty (blog roku) budou známé příští týden. 

 

Anketa má ukázat na ty, kteří veřejně prezentují křesťanství v digitálním prostoru, představit příklady dobré praxe a motivovat ke službě evangelizace. Dnešním dnem také startuje nová služba na webu signály.cz a tím je SignályTV. 

 

Chtěli bychom poděkovat všem nominovaným. Věříme, že pro mnohé byla nominace výzvou a inspirovala k tvorbě v oblasti digitální evangelizace.

 

Děkujeme všem partnerům a sponzorům: Česká biskupská konference, Kristýn Služebník, Institute H21, Festival United, EzAzANap, Godzone Shop, Biblion, YourChance, CampFest, Karmelitánské nakladatelství, Penzion Marianum, Festival Lumen, Hrad Loket, Chess KEY Room, Televize Noe, Katolický týdeník, Rádio Proglas, Člověk a Víra, Křesťan Dnes, Časopis IN, Christnet, Život víry a Svět Víry.

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY VŠECH KATEGORIÍ: