Nadační fond CREDO ve spolupráci se společenstvím SP vás srdečně zvou na benefiční evangelizační večer s názvem "MILOVANÉ MĚSTO", který se uskuteční 19.7.2020 od 16:00 do 19:00 hodin na náměstí Míru ve Zlíně

Letní večerní vystoupení bude spojením jak duchovního, tak i kulturního zážitku. Program propojí modlitby za město Zlín s vynikající hudbou a zároveň představí nový dárcovský program nadačního fondu Credo NAVZDORY. Tato událost je vhodná také pro rodiny s dětmi, pro které budou připraveny nejrůznější atrakce.

 

Účinkující: 

 

DASHA & QUARTET
Největším lákadlem je nedělní recitál zpěvačky Dashy, který slibuje nevšední zážitek. Vystoupí jako Dasha Quartet ve složení Martin Kumžák - piano, Peter Binder - kytara a Tomáš Brožek - cajon. Zlínská rodačka Dasha hrála a zpívala v mnoha známých muzikálech. Je nositelkou Ceny Thálie za rok 2010 za roli Máří Magdaleny v muzikálu Jesus Christ Superstar. Vystupuje také se svou doprovodnou skupinou Pájky Pájk Martina Kumžáka a Moondance Orchestra, který znáte z velmi úspěšného pořadu České televize StarDance.

 

GEDEON
Chválová kapela vycházející z projektu “ON” z Valašských Klobouk. "Toužíme pozvednout svůj hlas i druhé lidi ke chvále a vyvyšovat jméno Ježíš a přinášet, že Bůh přebývá ve chválách svého lidu."

 

ESPÉ
Slovenská kapela ESPÉ je skupina přátel, kteří spolu nejen hrají, ale každodenně se setkávají, sdílí se o tom, co žijí, a ví o sobě téměř vše. Právě jejich hluboké vztahy se promítají i do vedení modlitby chval. Lídrem kapely je Julo Slovák a celá kapela vychází se Společenství SP, které je jejich domovem a duchovní rodinou. Písmena S a P v jejich názvu znamenají “Silné Poselství”.

PAVOL STREŽO
Pavol Strežo je 16 let šťastně ženatý, s manželkou Jankou mají 3 děti. Žije v Dolním Kubíně. Je vedoucí Společenství Nové Evangelizace. Pavlova touha je přinášet lidem Boží Otcovskou lásku a jeho srdce bije i pro smíření mezi církvemi.

Tento večer je volně přístupný! Těšíme se na Vás!

 

Nadační fond CREDO byl založen v roce 2014 ve Zlíně. Mezi jeho cíle patří šíření a upevňování křesťanských hodnot ve společnosti, podpora manželství a rodiny a misijní a charitativní projekty. Velký důraz klade na evangelizaci v České Republice, zvláště pak na Moravě. V charitativní oblasti podporuje především rodiny s postiženými dětmi.

 

 

www.signaly.cz/podporte