Ahoj signálníku!

Červen přeletěl doslova bleskem, začaly prázdniny a s nimi přichází i nový online magazín. Tentokrát v něm mimo jiné najdeš rozhovor s mladým věřícím klukem, který je homosexuál nebo s Pastoral Brothers, vítězi Signály Awards 2020 v kategorii Video kanál roku. Ideální čtení na deštivé odpoledne, když se nedá vyrazit na výlet ani k vodě.

zdroj

 


 

Soutěž Signály Awards 2020 zdárně vyvrcholila přímým přenosem v TV Noe a završily ji výsledky odborné poroty, která vybírala nejlepší z blogů. Na prvním místě (a nejen zde, i v anketě diváků) se umístil blog Deník farářky, na druhém blog naší signálové Londýňanky Elizabětky Blog of Beth a na třetím místě blog Jana Jakuba Šalamouna Šalom blog. Všechny výsledky najdeš zde. Jsme rádi, pokud ses do ankety zapojil, a těšíme se na příští rok, dělali jsme si poznámky a bude to ještě lepší a, pokud se nepřihodí něco nepředvídatelného, i slavnostnější. 

 


 

V den vyhlášení soutěže jsme zároveň oznámili velkou novinku - SignályTV. Najdeš je na zelené liště v nabídce docela v pravo a po kliknutí tě to nasměruje přímo na tuhle novou platformu. Najdeš na ní všechna možná i nemožná videa s křesťanským obsahem, ať už hudbu, zajímavé pořady nebo inspiraci. Sám tam můžeš video vložit, takže pokud máš něco, o co se chceš podělit s ostatními, určitě neváhej a točvkládej. 

 


 

A ještě jedna novinka se na Signálech na konci června objevila - nová šablona pro blogy. Najdeš ji v sekci administrace blogu v záložce "Design a šablona" docela dole pod názvem "Nový styl 1". Pokud máš blog na signály.cz (a pokud nemáš, určitě si ho založ), neboj se ji vyzkoušet. 

 


 

Jestli se Ti na Signálech líbí, budeme moc rádi, když nás podpoříš, ať už modlitbou nebo finančně. 

 


 

Za celý tým signály.cz Ti přeju krásné léto bez spálených ramen, zlomených nohou a nepříjemných zážitků. 

šéfredaktorka Katusi.